Bezoekers ervaringen

 • Helemaal eens met Hans Notenboom

  Jammer dit te moeten zeggen maar hier is niets mee te beginnen! Ik Loop tegen hetzelfde aan als Hans, Ik heb een kruidige plant gezien, de bladen staan in een rozet laag bij de grond (geen stengel) het zijn langwerpige bladeren niet geveerd. Er zit een klein rood bloempje aan het uiteinde van het blad (heel apart). Nou zie dat maar eens te vinden met deze site... En dan deze pagina, een witte achtergrond met lichtgrijze tekst. Je ziet nauwelijks wat je schrijft! Les één van websites maken zorgen voor goed leesbare tekst! Ja ik bouw zelf ook websites en heb ook 7 jaren tuinbouwonderwijs gevo;gd dus met een flora weet ik ook om te gaan!
  31-8-2018
 • eerste indruk

  zoektermen zijn heel er beperkt lang niet alles staat erop en het lijkt of de Latijnse naam ook nog de Nederlandse naam is
  18-6-2018
 • zoekstructuur

  als eerste zoekterm verwacht ik de bladstand in plaats van de bloemkleur bij kruiden!
  4-6-2018
 • juliette.vrancken@gmail.com

  fantastisch! Nu ik in de stad woon,kan ik mijn vergeten kennis opfrissen en de planten die ik hier zie ook determineren.
  3-6-2018
 • Een uitstekende site.

  Gisteren langs de weg en in de berm een bloeiende plant gezien, maar ik kende er niet de naam van. Op deze site wist ik via zoeken op maand en kleur binnen 1 minuut dat het de Grote Muur was.
  20-4-2018
 • Leuk en leeraam

  Het onlangs aangeschafte boek Wildplukken was voor mij aanleiding om een beter in te zoomen op wat er zoal groeit en bloeit rondom de camping waar wij onze jaarplaats hebben midden op de Hoge Veluwe. Wow determineren is best lastig maar ook heel erg leuk en het levert ook mooie foto's op. Ik heb er een mooie hobby bij
  12-7-2016
 • Mooie site: tip

  Hoi, Fantastisch initiatief deze site. Om de werking nog beter te maken heb ik een tip. Voeg bij de keuzemogelijkheden beeldmateriaal toe zodat direct duidelijk is wat er met het kenmerk wordt bedoeld. Als je bijvoorbeeld op bladvorm zoekt, is het fijn om te weten wat er bedoeld wordt met langwerpig. Ik hoop op de toevoeging! Nogmaals geweldig, net als de determinatievideo's van flora van Nederland.
  16-5-2016
 • Header

  Je stapt zo de natuur binnen als je alleen al die mooie foto's ziet, die afwisselend in beeld komen.
  22-3-2016
 • Tip voor bij het zoeken

  Als je buiten een plant ziet waarover je meer wil weten maak dan met je mobieltje een foto en gebruik deze foto bij het opzoeken thuis.
  22-3-2016
 • Grassen testfase

  Leuk nu er ook de eerste grassen in staan. Op mijn laptop komen nu 12 soorten maximaal per pagina in beeld. Spelenderwijs leer je de kenmerken van de plant beter kennen omdat de geselecteerde planten per kenmerk achter elkaar staan.
  5-2-2016
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *